Konferencja ENERGOOSZCZĘDNOŚĆ

Adres : ul. Bolesława Śmiałego 60
Osoba kontaktowa : Jolanta Juszczak
Ilość miejsc : 150
To wydarzenie jest już zakończone.

Konferencja "Energooszczędność – cel budownictwa jednorodzinnego"

Zapraszamy architektów, instalatorów, inżynierów, wykonawców, potencjalnych inwestorów planujących budowę energooszczędnego domu w oparciu o nowoczesne techniki budowlane. Wydarzenie to jest cyklem wykładów poświęconych szeroko pojętej energooszczędności. Swoje produkty, rozwiązania instalatorsko-konstrukcyjne przedstawią wiodące firmy z rynku budowlanego.

Termin wydarzenia:
16 Marca 2018, piątek

Miejsce wydarzenia:
Hotel
FERO EXPRESS ul. Bolesława Śmiałego 60, Kraków.

Obiekt zlokalizowany jest 5 km od lotniska w Balicach tuż przy zjeździe z obwodnicy Krakowa (węzeł Tyniecki A4). Od centrum Krakowa dzieli go jedynie kilkanaście minut jazdy samochodem lub autobusem komunikacji miejskiej linii 203.
Ogromnym atutem jest bliskie sąsiedztwo Opactwa Benedyktynów w Tyńcu nad brzegiem Wisły, które rozporządzeniem Prezydenta RP z 15 marca 2017 roku zostało uznane za Pomnik Historii oraz sąsiedztwo całorocznego ośrodka sportu i rekreacji z halą sportową, krytym basenem, zapleczem fitness oraz najnowocześniejszym w Polsce torem kajakowym i raftingowym.

Organizatorzy:

Stalowe Domy – firma specjalizująca się w budowie domów w oparciu o lekki szkielet stalowy. Wiodąca firma na małopolskim rynku budowlanym prowadząca inwestycje własne jak i na zlecenie inwestora indywidualnego (www.stalowedomy.pl , www.osiedle-zacisze.plhttp://www.blog.stalowedomy.pl)

Portal pomyslnadom.pl – wchodzący w skład grupy Portalia Sp. z o.o., zrzeszającej portale tematyczne zawierające niezwykle cenne wskazówki dotyczące budowy domu, wykończenia wnętrz oraz projektowania i aranżacji ogrodu (www.pomyslnadom.plwww.pomyslnaogrod.plwww.pomyslnamieszkanie.pl

Portal eko-adaptacje.pl – łączący inwestorów, architektów i wykonawców adaptujących gotowe projekty domów jednorodzinnych, którym zależy na zachowaniu wysokich standardów energooszczędności. Właścicielem portalu jest firma Bautam Projekt – zajmująca się szeroko pojętym doradztwem w zakresie projektowania energooszczędnego, zarządzaniem projektami budowlanymi, kosztorysowaniem robót budowlanych oraz pełnieniem funkcji inwestora zastępczego.
(
www.eko-adaptacje.plwww.polskiedomki.pl, www.bautam.pl)

W ramach konferencji gwarantujemy:

·ciekawe wykłady poświęcone energooszczędnym rozwiązaniom materiałowym, konstrukcyjnym i instalatorskim we współczesnym budownictwie jednorodzinnym z uwzględnieniem nowoczesnego budownictwa szkieletowego

·spotkanie z wiodącymi producentami markowych produktów budowlanych

·możliwość indywidualnych konsultacji na stoiskach prelegentów

·komplet materiałów reklamowo – ofertowych

·możliwość wygrania w ramach losowania, jakie odbędzie się na końcu wydarzenia, duwletniej licencji na specjalistyczny program ufundowany przez firmę Intersoft

·nagrody specjalne ufundowane przez Mennicę Wrocławską należąca do Grupy Goldenmark w postaci sztabki złota i trzech srebrnych monet okolicznościowych

·poczęstunek w postaci otwartego stolika kawowego oraz wspólny obiad.

Więcej informacji oraz rejestracja na stronie: www.konferencjaenergooszczednosc.pl

Obserwuj wydarzenie na Facebook.

Artykuły

11-30-2015
Kurcze a ja właśnie zgubiłam wszelkie dokumenty…
11-24-2015